Marinaveste Campevaer

De Passantenveste Passantenhaven in Sneek voor een tijdelijke ligplaats

Onze ligplaatsen voor passanten in onze haven in Sneek. Hier kun je voor korte en langere tijd een ligplaats voor je boot huren. De voorzieningen van onze passantenhaven in Sneek zijn zowel aan de steiger als in de veste van hetzelfde comfortniveau als bij onze vaste ligplaatsen.

Handig om te weten!

Receptie

Meld je na aankomst in de passantenhaven bij de receptie van ons havenkantoor. Daar staan we voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en praktische zaken te regelen.

Sanitair

Marinaveste Campevaer beschikt over een modern sanitairgebouw met toiletten, douches en wastafels. Mindervaliden kunnen gebruik maken van het sanitair in het havengebouw.

wifi

Wifi

Op onze eigentijdse veste ontbreekt Wifi uiteraard niet. Overal op ons terrein beschik je daarom gratis over een goede netwerkverbinding.

Wasserette

In het havengebouw bevindt zich een wasserette. Hier kun je wassen, drogen en gebruikmaken van strijktafel en strijkbout mocht dit nodig zijn.

‘Deze haven in Sneek is een uitvalsbasis voor ontdekking’ “Een perfecte passantenhaven in Sneek om de stad te ontdekken. Het centrum van Sneek loop je zo binnen. Daar zijn we ’s avonds heerlijk op stap geweest. Het mooie is, dat je boot in een beschermde haven ligt, maar toch middenin de stad. Als we in de gracht liggen, zijn we bang dat er huurboten tegen ons aan varen. Die angst hoeven we hier niet te hebben.”
N. Van de Bos
Varen in Sneek

Het hele jaar op ieder moment welkom Onze passantenhaven in Sneek

Onze ligplaatsen voor passanten zijn het hele jaar door toegankelijk. Je mag gewoon langsvaren om te kijken of er plek is, maar een belletje vooraf mag natuurlijk ook. Onze havenmeesters Jappie en Griet de Boer helpen je graag verder.

Bel +31(0)515 – 74 52 66

passantenhaven ligplaats in sneek
Marinaveste Campevaer

Marinaveste Campevaer Passantenhaven boordevol gastvrijheid

Ontspanning geven

We zijn een sfeervolle en gezellige veste in Sneek, waar jij als gast écht ontspanning ervaart. Persoonlijk contact vinden we daarin belangrijk. Zonder opdringerig te zijn, houden we in de gaten of jij met een glimlach rond blijft lopen. Om te bewaken dat jij het in alle opzichten naar de zin hebt.

Comfort leveren

We willen je een ervaring bieden die de verwachting overtreft. Jij moet je comfortabel voelen in onze veste. Daarom steken we veel tijd in het hooghouden van onze kwaliteitsstandaard. En staan we graag voor je klaar om je hulp te bieden.

Vermaak bieden

We willen dat je onvergetelijke herinneringen maakt. Daarvoor heeft onze locatie de ideale ligging. Binnen drie minuten kun je shoppen, uit eten, stappen en naar de bioscoop. Of cultuur snuiven in het theater of musea. Ook de Friese natuur fiets, vaar of wandel je zo tegemoet. Vermaak waarover we je graag informeren.

Op zoek naar een
bed and breakfast in Sneek?
Bekijk onze Bedveste
Op zoek naar een
camperplaats in Sneek?
Bekijk onze Camperveste
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »