Marinaveste Campevaer

De Jachtveste Jachthaven in Sneek met vaste ligplaatsen

Onze jachthaven in Sneek met 60 vaste ligplaatsen. Voor plezierjachten met een diepgang tot 1.80 meter en lengte tot 15 meter. De steigers van onze jachthaven zijn voorzien van zijsteigers en tappunten voor drinkwater en aansluitingen voor elektra. Daarnaast leveren we gaspotten en bieden we de mogelijkheid om jouw vuil water te lozen, jouw chemisch toilet te legen en jouw water- en dieseltank te vullen.

Handig om te weten

Parkeren

Er is volop gelegenheid om je auto te parkeren. Elektrische oplaadpunten vind je op 500 meter van ons terrein.

Sanitair

De jachthaven van Marinaveste Campevaer beschikt over een modern sanitairgebouw met toiletten, douches en wastafels. Mindervaliden kunnen gebruik maken van het sanitair in het havengebouw.

wifi

Wifi

Op onze eigentijdse jachthaven ontbreekt Wifi uiteraard niet. Overal op ons terrein beschik je daarom gratis over een goede netwerkverbinding.

Wasserette

In het havengebouw bevindt zich een wasserette. Hier kun je wassen, drogen en gebruikmaken van strijktafel en strijkbout mocht dit nodig zijn.

Ervaar een thuisgevoel in onze jachthaven Vaste ligplaatsen voor het hele jaar

Je kunt bij ons het hele jaar vertoeven. Een vaste ligplaats boek je namelijk van 1 april tot 31 maart. In die periode doen we er alles aan om je een thuisgevoel te geven.

Marinaveste Campevaer
Marinaveste Campevaer
‘Een schitterende jachthaven in Sneek’ “Deze schitterende jachthaven in Sneek heeft de perfecte locatie: in het hart van de Friese watersport, met leuke plaatsen als Lemmer, Leeuwarden, Makkum en Echtenerbrug binnen vaarafstand. Bij slecht weer is het gezellig vertoeven in de levendige haven, van waaruit we zo het centrum van Sneek inlopen.”
K. Van der Meulen
Varen in Sneek
Marinaveste Campevaer

Marinaveste Campevaer Jachthaven in Sneek boordevol gastvrijheid

Ontspanning geven

We zijn een sfeervolle en gezellige B&B in Sneek met een jachthaven met camperplaatsen voor 60 vaste ligplaatsen. Jij als gast ervaart bij ons pas écht ontspanning. Persoonlijk contact vinden we daarin belangrijk. Zonder opdringerig te zijn, houden we in de gaten of jij met een glimlach rond blijft lopen. Om te bewaken dat jij het in alle opzichten naar de zin hebt.

Comfort leveren

We willen je een ervaring bieden die de verwachting overtreft. Jij moet je comfortabel voelen in onze veste. Daarom steken we veel tijd in het hooghouden van onze kwaliteitsstandaard. En staan we graag voor je klaar om je hulp te bieden.

Vermaak bieden

We willen dat je onvergetelijke herinneringen maakt. Daarvoor heeft onze locatie met o.a. diverse appartementen aan het water de ideale ligging. Binnen drie minuten kun je shoppen, uit eten, stappen en naar de bioscoop. Of cultuur snuiven in het theater of musea. Ook de Friese natuur fiets, vaar of wandel je zo tegemoet. Vermaak waarover we je graag informeren.

Vaste ligplaats voor je boot aanvragen

Vul het onderstaande contactformulier in, dan zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »

Op zoek naar een
Bed & breakfast in Sneek?
Bekijk onze Bedveste
Op zoek naar een
passantenhaven in Sneek?
Bekijk tijdelijke ligplaatsen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »