Jachthaven met camperplaatsen | Nautisch overnachten in Sneek

Ben je op zoek naar een jachthaven met camperplaatsen in het hart van dé watersporthoofdstad van Nederland? Bij Marinaveste Campevaer in Sneek ben je op de juiste plek! Onze 8 aan het water gelegen camperplaatsen zijn het hele jaar toegankelijk. De perfecte uitvalsbasis voor rust, comfort én de mooiste uitjes. Maak vanuit onze jachthaven met camperplaatsen onvergetelijke herinneringen!

  • Gelegen in dé watersporthoofdstad van Nederland: Sneek
  • Op 5 minuten lopen afstand van het sfeervolle centrum
  • Varen, wandelen of fietsen in de prachtige Friese natuur
  • Beschikking over sanitair, stroom, wasserette en gratis wifi
  • Gastvrije ontvangst en vraagbaak voor informatie

Kom in contact!

Jachthaven met camperplaatsen Sneek

“Deze camperplaats in Sneek bevindt zich middenin de stad, maar toch slaap je er heerlijk rustig. Overdag is het genieten van de gezellige bedrijvigheid in de jachthaven. We bleven enkele dagen en ontdekten de omgeving per fiets. ’s Avonds gingen we heerlijk uit eten in de stad. We komen zeker nog eens terug om Sneek ook vanuit huursloep ‘Madam’ te beleven.”

I. Stokman

Faciliteiten van onze jachthaven met camperplaatsen

In onze sfeervolle en goed geoutilleerde jachthaven met camperplaatsen met appartementen aan het water kun je gebruikmaken van een modern sanitairgebouw met douches, wc’s en wastafels. Als onze gast heb je de beschikking over drinkwater, een stabiele en gratis te gebruiken internetverbinding, stroom en de mogelijkheid om je grijze water en toiletcassette te lozen.

Verder kun je jouw kleding wassen en drogen in de wasserette in het hoofdgebouw, waar eveneens een strijktafel en -bout te vinden zijn. Alles aanwezig dus, voor een onbezorgd camperverblijf in Sneek!

Jachthaven met camperplaatsen Sneek
Jachthaven met camperplaatsen Sneek

Activiteiten in Sneek en omgeving

Sneek wordt niet voor niets dé watersporthoofdstad van Holland genoemd. Vanuit onze jachthaven met camperplaatsen maak je de prachtigste vaartochten, zoals de 40 km lange Friese Meren-tocht. Marinaveste Campevaer beschikt over een huursloep, genaamd ‘Madam’. Deze kunnen jij en je groep tot 8 personen huren voor een onvergetelijke vaartocht.

Ook voor niet-vaarliefhebbers is Sneek een topstad. Zo ben je al wandelend binnen 5 minuten in het centrum. Een plek om heerlijk te shoppen, dineren of stappen. Of breng een cultureel bezoekje aan het Fries Scheepvaart Museum, het Nationaal Modelspoormuseum, het theater of de bioscoop. Houd je van wandelen of fietsen? Dan kun je eveneens je hart ophalen in onze omgeving. Loop bijvoorbeeld de adembenemende Potskar Route (26 km) of fiets een oogstrelend rondje om het Sneekermeer (40 km). Genoeg te doen in Sneek en omgeving! Nog meer inspiratie nodig? Je lees er alles over op onze site! Of kijk op de website Sneek is Meer.

Jachthaven met camperplaatsen Sneek
Terras in sneek
Jachthaven met camperplaatsen Sneek

Camperplaats in onze jachthaven?

Wil je gebruikmaken van een camperplaats in onze jachthaven? Je bent het hele jaar door van harte welkom en hoeft hiervoor geen plek te reserveren. Wil je van tevoren graag weten of er een camperplaats vrij is? Wij zijn telefonisch voor je bereikbaar en geven graag de actuele beschikbaarheid door.

Méér dan een jachthaven met camperplaatsen

Ook voor een bed & breakfast, een vaste ligplaats in de jachthaven of een tijdelijke ligplaats voor je boot ben je bij Marinaveste Campevaer aan het juiste adres. Welkom in Sneek!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »