Marinaveste Campevaer

De Camperveste Camperplaatsen in Sneek (Friesland)

Met of zonder overnachting(en); je kunt even lekker uitrusten op één van onze acht camperplaatsen in Friesland aan het water, voordat je naar jouw volgende bestemming afreist. Uiteraard met de voorziening om drinkwater en stroom te tappen en je grijze water en toiletcassette te lozen.

Handig om te weten!

Receptie

Meld je na aankomst bij de receptie van ons havenkantoor. Daar staan we voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en praktische zaken te regelen.

Sanitair

De camperplaatsen beschikken over een modern sanitairgebouw met toiletten, douches en wastafels. Mindervaliden kunnen gebruik maken van het sanitair in het havengebouw.

wifi

Wifi

Op onze eigentijdse veste met 8 camperplekken ontbreekt Wifi uiteraard niet. Overal op ons terrein beschik je daarom gratis over een goede netwerkverbinding.

Wasserette

In het havengebouw bevindt zich een wasserette. Hier kun je wassen, drogen en gebruikmaken van strijktafel en strijkbout mocht dit nodig zijn.

‘Heerlijk voor weekend weg in Friesland’ “De omgeving van Sudwest Fryslan spreekt ons aan. De diversiteit van weidse weilanden, idyllische dorpjes, bossen en veel water is prachtig. Qua cultuur is er eveneens veel te zien, zoals historische stadjes en musea. Ook de vriendelijkheid van de mensen maakt Sneek heerlijk voor een weekeind weg in Friesland. Net als de Oranjekoek en Dûmkes natuurlijk.”
W. Nijboer
Varen in Sneek

Goed verzorgd Sanitairgebouw bij de camperplekken

Het hele jaar op ieder moment welkom Onze camperplaatsen in Sneek

Onze camperplaatsen zijn het hele jaar door toegankelijk. Je mag gewoon langsrijden om te kijken of er plek is, maar een belletje vooraf mag natuurlijk ook.

Neem contact op

Marinaveste Campevaer
Marinaveste Campevaer
Marinaveste Campevaer

Marinaveste Campevaer Camperplaatsen boordevol gastvrijheid

Ontspanning geven

We zijn een sfeervolle en gezellige veste in Sneek (Friesland) met onder andere 8 camperplaatsen aan het water en 2 bed & breakfasts, waar jij als gast écht ontspanning ervaart. Persoonlijk contact vinden we daarin belangrijk. Zonder opdringerig te zijn, houden we in de gaten of jij met een glimlach rond blijft lopen. Om te bewaken dat jij het in alle opzichten naar de zin hebt.

Comfort leveren

We willen je - in onze jachthaven in Sneek en appartementen aan het water - een ervaring bieden die de verwachting overtreft. Jij moet je comfortabel voelen in onze veste. Daarom steken we veel tijd in het hooghouden van onze kwaliteitsstandaard. En staan we graag voor je klaar om je hulp te bieden.

Vermaak bieden

We willen dat je onvergetelijke herinneringen maakt. Daarvoor hebben de camperplaatsen een ideale ligging. Binnen vijf minuten kun je shoppen, uit eten, stappen en naar de bioscoop. Of cultuur snuiven in het theater of musea. Ook de Friese natuur fiets, vaar of wandel je zo tegemoet. Vermaak waarover we je graag informeren.

Op zoek naar een
bed and breakfast in Sneek?
Bekijk onze Bedveste
Op zoek naar een
passantenhaven in Sneek?
Bekijk tijdelijke ligplaatsen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »