Marinaveste Campevaer

Waarom Marinaveste Campevaer? Ideaal voor een midweek of weekend weg in Friesland - Sneek!

Marinaveste Campevaer is ideaal voor een nachtje, midweek of weekend weg in Sneek (Friesland). We bieden je een nautische omgeving waar je ruimte, aandacht en tijd ervaart. Je kunt er écht even samenzijn en hernieuwde energie opdoen. Niet alleen tijdens je verblijf, maar ook op je dag van aankomst en vertrek. Omdat we er als uitvalsbasis voor ontdekking alles aan doen om een zorgeloze glimlach op je gezicht te toveren. In dat streven willen we jouw poort naar ontspanning, comfort, genieten en vermaak zijn.

Marinaveste Campevaer

Jouw poort naar ontspanning Midweek of weekendje weg?

Of je nu op doorreis bent, één nacht wilt overblijven, een midweek, weekend of wat langer bij ons wilt bivakkeren, het kan in alle ontspanning. Die ontstaat door een gezellige omgeving. En de voorwaarden daarvoor scheppen we. Met knus opgezette ligplaatsen en camperplaatsen aan het water, de charme van aangelegde groenperkjes en de reuring van een gezellige jachthaven.

Jouw poort naar comfort

Door een compleet aanbod van high-end voorzieningen is Marinaveste Campevaer van alle gemakken voorzien. Van toilet- en douchegebouw tot wasserette. En van Wifi tot havenkantoor. Alles wat je nodig hebt voor een prettig weekendje weg in Sneek vind je in onze veste op het level dat de moderne tijd vraagt. Comfort en luxe die je ook als mindervalide zult ervaren.

Jouw poort naar genieten

We leggen je graag in de watten tijdens je verblijf in het mooie Friesland. We krijgen hulp van de plaatselijke middenstanders om je te laten genieten. Ambachtelijke specialisten die jouw ontbijtbestelling met streekproducten volledig kunnen verzorgen. We beschikken zelfs over een schoonheids- en pedicuresalon in de veste, waar jij jezelf heerlijk ontspannen een verzorgende behandeling kunt gunnen.

Jouw poort naar vermaak

Gelegen aan de doorgaande vaarweg Wâldfeart kent Marinaveste Campevaer een levendig karakter. En vanuit de veste wandel je zo de gezellige binnenstad van Sneek in. Voor nog meer vermaak kun je bij ons havenkantoor de comfortabele sloep Madam huren. Ontdek de bossen, meren en vaarten van Friesland met de fraaiste fiets-, vaar- en wandelroutes!

‘B&B Bakboord’ “Magnifique appartement, quartier calme et très beau. Hôte très réactive. Je vous conseille vivement.”
Djibril
Marinaveste Campevaer

De mensen achter Marinaveste Campevaer Maak kennis met Jelle en Marie-Louise Eveleens

De gemoedelijkheid van de inwoners en de schoonheid van vestingstad Sneek. Als watersporters in hart en nieren, vielen we er jaren geleden als een blok voor. De 17e eeuwse waterpoort, de grachten, de wallen, de muren, de kerken. Ze vertellen het historische verhaal van een uitgesproken waterstad uit de Gouden Eeuw. Als bewaarde schatten van weleer zorgen ze ook vandaag de dag nog voor gouden tijden in het pittoreske stadshart, waar de Friese vriendelijkheid en nuchterheid voelbaar zijn.

Het rijke verleden vormt in de stad met het dorpse karakter een prachtig decor voor het heden: een monumentaal gezicht met pleinen vol terrassen, cafés, restaurants en winkels. Als één van de Friese Elfsteden werd ‘Snits’ onze plek om te wonen, te werken en te leven. Hoe gastvrij en mooi dé watersporthoofdstad van Friesland en haar omgeving zijn, mag ook jij ervaren tijdens een midweek of weekendje weg. Daarom creëerden we Marinaveste Campevaer; voor watersportfanaten en landrotten dé uitvalsbasis voor ontdekking!

Nautische groet,
Jelle en Marie-Louise Eveleens
Marinaveste Campevaer
I love Sneek
Iedereen wil naar
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »