Je vindt ontspanning in de Veste Dé plek voor een stedentrip en nachtje weg in Sneek!

Rondtrekken in een camper, varen over water of een stedentrip van een dag of weekend maken; niets voelt vrijer dan in je eigen tempo de mooiste plekjes te ontdekken! Marinaveste Campevaer is je ideale uitvalsbasis om dat gevoel in Sneek te versterken. Voor een nachtje weg voor twee of meer personen bieden we in de veste volop verblijfsmogelijkheden aan het water. Je ontspant er volledig in de charme van nautische sferen. Op steenworpafstand van de prachtige natuur in dé watersportprovincie van Nederland en het historische hart van de schitterende Friese vestingstad.

De Bedveste Bed & breakfast in Sneek

Onze twee bed en breakfasts in Sneek. Heerlijke overnachtingssuites, waarin slaap- en zitruimte is voor vier personen. Maak jij na een verkwikkende douche in onze b en b in Sneek je eigen ontbijt klaar of mogen wij het regelen? In dat geval schakelen we de smakelijke (broodjes)service voor je in. Van de Sneeker bakker tot kaasboer, ze staan voor je klaar.

Meer over onze B&B

Marinaveste Campevaer

De Jachtveste Vaste ligplaatsen in Sneek

Onze 60 vaste ligplaatsen in Sneek. Voor plezierjachten met een diepgang tot 1.80 meter en lengte tot 15 meter. De steigers van onze jachthaven met camperplaatsen zijn voorzien van zijsteigers en tappunten voor drinkwater en aansluitingen voor elektra. Daarnaast leveren we gaspotten en bieden we de mogelijkheid om jouw vuil water te lozen, jouw chemisch toilet te legen en jouw water- en dieseltank te vullen.

Meer over onze vaste ligplaatsen

Marinaveste Campevaer

De Camperveste Camperplaatsen in Sneek

Onze acht camperplekken in Sneek op een bewaakt terrein, veilig achter slagbomen. Met of zonder overnachting(en); tijdens je stedentrip kun je er even lekker uitrusten op een camperplaats in Friesland aan het water, voordat je naar jouw volgende bestemming afreist. Uiteraard met de voorziening om drinkwater en stroom te tappen en je grijze water en toiletcassette te lozen.

Meer over onze camperplaatsen

Marinaveste Campevaer

De Passantenveste Tijdelijke ligplaats voor je boot in Sneek

Onze ligplaatsen voor passanten in onze haven in Sneek. Hier kun je voor bijvoorbeeld een korte stedentrip of voor langere tijd een ligplaats voor je boot huren. De voorzieningen van onze passantenhaven in Sneek zijn zowel aan de steiger als in de veste van hetzelfde comfortniveau als bij onze vaste ligplaatsen.

Meer over onze passantenhaven

Marinaveste Campevaer
‘B&B stuurboord’ “Alles is prima verlopen en bedankt voor het welkom en het wachten op ons en sorry voor mijn late aankomst. Mooi huisje alles er op en er aan. Fijn dat we wat langer mochten blijven”
Djibo
Varen in Sneek

De Relaxveste Schoonheidssalon in Sneek

Onze schoonheids-, pedicure- en manicuresalon. Gun jezelf heerlijk ontspannen een verzorgende gezichts-, hand- of voetbehandeling bij Bella Donna. Ook visagie behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op voor een afspraak.

Bel 06- 83 11 06 09

Marinaveste Campevaer
I love Sneek
Wat te doen in Sneek
en omgeving?
Ontdek jouw vermaak
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »