Nautisch overnachten in Sneek

Nautisch overnachten in Sneek High-end genieten?

Overnachten in Sneek? Kies voor Marinaveste Campevaer. Een toegankelijke uitvalsbasis voor watersporters, camperliefhebbers en stedentrippers. Je overnacht er in nautische sferen en geniet er van rust en comfort. Met vermaak binnen handbereik, want je bevindt je op drie minuten vaar- en loopafstand van de waterpoort naar het bruisende centrum van dé watersporthoofdstad van Nederland. Ook de prachtige Friese natuurgebieden en vaar-, fiets- en wandelroutes zijn dichtbij op de voormalige jachthaven van Aquanaut. Een verborgen parel die we revitaliseerden tot nautisch epicentrum.

Waar overnachten? Waarom Marinaveste?

Je vindt ontspanning in de Veste Dé plek voor een overnachting in Sneek!

Rondtrekken in een camper, varen over water of een stedentrip van een dag of weekend maken; niets voelt vrijer dan in je eigen tempo de mooiste plekjes te ontdekken! Marinaveste Campevaer is met zijn jachthaven met camperplaatsen, B&B en camperplaatsen aan het water je ideale uitvalsbasis om dat gevoel in Sneek te versterken. Voor een nachtje weg voor twee of meer personen bieden we in de veste volop verblijfsmogelijkheden aan het water. Je ontspant er volledig in de charme van nautische sferen. Op steenworpafstand van de prachtige natuur in dé watersportprovincie van Nederland en het historische hart van de schitterende Friese vestingstad.

De Bedveste

Bed & breakfast in Sneek

Kom overnachten in één van onze twee bed en breakfasts in Sneek. Heerlijke overnachtingssuites voor vier personen.

De Jachtveste

Vaste ligplaatsen in Sneek

Kies voor één van onze 60 vaste ligplaatsen in Sneek. Alle faciliteiten voor plezierjachten tot 15 meter zijn er aanwezig.

De Camper- veste

Camperplaatsen in Sneek

Ontspan lekker op één van onze acht camperplekken in Sneek. Een ideale locatie om op een camperplaats aan het water in Friesland tot rust te komen.

De Passanten- veste

Tijdelijke ligplaats voor je boot in Sneek

Huur voor korte of langere tijd één van onze vele ligplaatsen in Sneek voor passanten. Da’s genieten van hoog comfortniveau op de ligplaats voor je boot.

‘Wat een fraaie camperplaats in Friesland is dit!’ “Deze camperplek in Sneek bevindt zich middenin de stad, maar toch slaap je er heerlijk rustig. Overdag is het genieten van de gezellige bedrijvigheid in de haven. We bleven enkele dagen en ontdekten de omgeving per fiets. ’s Avonds gingen we heerlijk uit eten in de stad. We komen zeker nog eens terug om Sneek ook vanuit huursloep Madam te beleven.”
I. Stokman
Varen in Sneek

Je voelt vrijheid uit de Veste Wat te doen in Sneek? Wat eigenlijk niet!

Wat te doen in Sneek? Onvergetelijke herinneringen maken! Daarvoor heeft onze locatie de ideale ligging. Binnen drie minuten wandelen sta je in het centrum van Sneek. Je kunt er shoppen, uit eten en stappen. Of cultuur snuiven in het theater, de bioscoop of meerdere musea. Ook de Friese natuur fiets, vaar of wandel je zo tegemoet. Neem je fiets en wandelschoenen dus mee! Of reserveer onze comfortabele huursloep Madam. Op zoek naar unieke uitstapjes of sfeervolle events? Bekijk onze tips over bezienswaardigheden in Sneek.

Actueel Blijf op de hoogte!

We beloven je te overnachten in nautische sferen, waarin je high-end kunt genieten. Om die belofte waar te maken, zorgen we ervoor dat Marinaveste Campevaer in Sneek zich blijvend ontwikkelt om ontspanning, comfort en vermaak te bieden. We houden je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes op dat vlak.

I love Sneek
Iedereen wil naar
Ontdek waarom
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »