Begin het voorjaar met een weekendje Sneek!

Verse groene blaadjes aan de bomen, voorjaarsbloeiers die uit de grond schieten en zonnestralen die je heerlijk verwarmen. Het voorjaar is begonnen! Tijd dus om plannen te maken, erop uit te trekken en volop plezier te hebben. Een weekendje weg in Sneek biedt alles wat je zoekt. En Marinaveste Campevaer is daarbij voor jou als watersporter, camperliefhebber of stedentripper graag dé uitvalsbasis voor ontdekking!

Marinaveste Campevaer
Wat is er te doen in Sneek en omgeving?

Marinaveste Campevaer heeft de ideale ligging om Sneek te ontdekken. Binnen drie minuten wandelen sta je in centrum van Sneek. Je kunt er shoppen, uit eten en stappen. Of cultuur snuiven in het theater, de bioscoop of meerdere musea. Ook de Friese natuur fiets, vaar of wandel je zo tegemoet. Neem je fiets en wandelschoenen dus mee! Of reserveer onze comfortabele huursloep Madam. Op zoek naar unieke uitstapjes of events? Bekijk onze tips!

Stedentripper? 
Boek onze B&B!

Kom overnachten in één van onze twee bed en breakfasts in Sneek. Heerlijke overnachtingssuites voor vier personen.

Camperliefhebber?
Informeer naar onze camperplekken!
Ontspan lekker op één van onze acht camperplekken in Sneek. Een ideale locatie om op een camperplaats aan het water in Friesland tot rust te komen.

Watersporter?
Reserveer onze ligplaatsen!
Huur voor korte of langere tijd één van onze vele ligplaatsen in Sneek voor passanten. Dat is genieten van hoog comfortniveau op de ligplaats voor je boot.

Op de hoogte blijven?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »