De zomer is officieel begonnen: ontdek de terrassen, meren en natuur rond Sneek.

Vandaag staat de zon het hoogst aan de hemel. Dat betekent het officiƫle begin van de zomer. Normaal valt deze zomerzonnewende pas op 21 juni, maar dit jaar bereikt de zon al op 20 juni de kreeftkeerkring. Nog geen zomerplannen gemaakt? Dan wordt het hoog tijd! Marinaveste Campevaer maakt graag onderdeel uit van jouw zomervoornemens op loopafstand van Sneeks centrum en op steenworpafstand van de Friese natuur.

Geniet van de terrassen in Sneek

Vanaf Marinaveste Campevaer sta je binnen drie minuten wandelen in het centrum van Sneek. Je kunt er shoppen, uit eten en stappen. Of cultuur snuiven in het theater, de bioscoop of meerdere musea. Wat je ook gaat doen, voor of na jouw manier van vermaak kun je heerlijk neerploffen op een van de vele terrassen in de historische vestingstad.

Ontdek de Friese meren nabij Sneek

Een dag lang een heerlijke vaarroute in Sneek en omgeving afleggen? Kies voor de 40 km lange Friese Meren-tocht. Vanuit Sneek vaar je langs pittoreske steden, stadjes en dorpjes als Sloten, IJlst, Grou, Akkrum, Joure en Langweer. Onderweg doorkruis je het Sneekermeer, Pikmeer en het Slotermeer. Zelf geen boot? Huur onze sloep madam!

Beleef wandel- en fietsplezier rond Sneek

Ben jij een fietser of wandelaar die van natuur houdt? Dan biedt Friesland je alles wat je zoekt. Tijdens de 26 km lange Potskar wandelroute of de 40 km lange fietstocht rond het Sneekermeer kun je vanuit vele hoeken dit prachtige meer aanschouwen. Net als de authentieke Friese dorpen en de natuur- en recreatiegebieden waar je onderweg langskomt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »