Havenbeheerder(s) gezocht!

Marinaveste Campevaer

Je hebt je leven op en rond het water doorgebracht en bent een watersporter in hart en nieren. Roeren omgooien, scheepsknopen leggen, boten aan- en afmeren. Jou hoeven ze er niks meer over te vertellen. Nu je werkzame leven erop zit, heb jij eindelijk je handige handen vrij om je nóg voller op jouw nautische passie te gaan storten. Komt dat even goed uit! Want bij Marinaveste Campevaer in Sneek kun jij als havenbeheerder je hart ophalen. Heb je een levenspartner die je daarbij wil ondersteunen? Da’s helemaal fantastisch!

Waar ga je werken?

Op een toegankelijke uitvalsbasis voor watersporters!

Op slechts 3 minuten vaar- en loopafstand van de waterpoort naar het bruisende centrum van Sneek is Marinaveste Campevaer een toegankelijke uitvalsbasis voor watersporters. Zij maken gebruik van een van onze 60 vaste ligplaatsen of meren onderweg voor een tussenstop bij ons aan. Ook tref je er camperliefhebbers en stedentrippers. Zij recreëren in nautische sferen op een van onze 8 camperplekken of in onze 2 B&B’s; Bakboord en Stuurboord.

Wat ga je doen?

Als gastheer zorgen dat bezoekers het aan niets ontbreekt!

Jij bent het gezicht voor alle gasten die onze veste per boot of camper bezoeken. Zowel in het Nederlands, Engels als Duits wijs je hen als ware gastheer de juiste lig- of camperplaats aan, help je ze eventueel bij het aanmeren of inparkeren en reken je plaatsgelden en toeristenbelasting met hen af. Ook ben je aanspreekpunt voor onze B&B-gasten, verhuur je onze sloep Madam en zorg je ervoor dat ons terrein netjes is en blijft. Onderhoud, storingen of reparaties? Jij draait je hand niet om voor allerlei klusjes op het terrein of aan gebouwen op Marinaveste!

Wat ga je nog meer doen?

Manusje van alles spelen voor 4Beaufort en Aquanaut!

We delen onze jachthaven met 4Beaufort. Je verleent aan deze jachtmakelaardij allerlei hand- en spandiensten, zoals het omvaren van boten voor herinrichting van de jachthaven of uit de winterstalling loodsen van jachten. Verder help je rond de voor- en najaarseditie van Motorboot Sneek om de jachthaven eventproof te maken. Als je wilt, mag je zelfs assistentie verlenen in de showroom. 

Hoeveel ga je werken?

Zoveel dat je werk altijd blijft aanvoelen als hobby!

Heb je naast elke dag van je hobby je werk maken nog meer dromen? Maak ze waar in december, januari en februari, want in de rustige wintermaanden gunnen we jou je rust ook!

In de overige maanden ben je wél onze steun en toeverlaat. Niet dat je elke dag aan het werk bent hoor, want op een 40-urige werkweek zit je niet meer te wachten. Het gaat erom dat je beschikbaar bent. Op die ene vaste vrije dag in de week na dan, waarop je volledig ongestoord kunt gaan en staan waar jij maar wilt!

Waar ga je wonen?

In het hart van de Nederlandse watersport!

Als havenbeheerder bij Marinaveste Campevaer werk je niet alleen in het kloppende hart van de Nederlandse watersport, je gaat er ook wonen. In onze veste hebben we een heerlijk knusse woning aan het water voor jou te huur, met een aanlegplek voor je eigen bootje. Een prachtplek waar jij (en je levenspartner) een actieve ‘oude dag’ in Sneek gaan beleven.

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met Marie-Louise van Marinaveste Campevaer. Vertel wie je bent, wat je kunt en stel je vragen. Wie weet komt het daarna wel tot een kennismakingsgesprek en rondleiding in onze veste!

Bel: 06- 83110609
Mail: info@marinavestecampevaer.nl
Bezoek: Selfhelpweg 7, Sneek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »