Jouw uitvalsbasis voor Sneker eindejaarssferen!

Als er één stad is die op jouw bucketlist moet komen om te bezoeken in de eindejaarstijd is het wel Sneek. In de watersporthoofdstad van Nederland is de periode rond de feestdagen de gezelligste tijd van het jaar. Echt overal in de vestingstad hangt een sprookjesachtige en hartverwarmende sfeer, gecreëerd door vele lichtjes, decoraties en evenementen. Jouw vrije tijd rond kerst en oud & nieuw doorbrengen in Sneek? Marinaveste Campevaer is op drie minuten wandelen van het centrum jouw uitvalsbasis voor eindejaarssferen!

Boek nu!

Ervaar het stadshart in feeërieke sferen!

Shoppen, uiteten en stappen. Of cultuur snuiven in het theater, de bioscoop of meerdere musea. De stad Sneek biedt altijd al volop mogelijkheden voor vermaak. Maar door de feeërieke sferen krijgt het in december en begin januari allemaal een extra dimensie. De 17e eeuws waterpoort, de grachten, de wallen, de muren, de kerken. Maar ook de monumentale pleinen vol terrassen, cafés, restaurants en winkels. In het historische stadshart kun jij ruim een maand lang je eindejaarshart ophalen.

Marinaveste Campevaer

Geniet van kerstevents in de Sint Martinuskerk!

Op zaterdag 9 december verzamelen diverse Sneker bedrijven zich in en rond de St. Martinuskerk van Sneek. Het historische gebouw uit 1872 is dan het sfeervolle decor van eerst een grote kerstmarkt (10.00 tot 16.00 uur). Vervolgens is iedereen vanaf 20.00 uur van harte welkom bij Heel Sneek zingt... Kerstliederen. Diverse koren en ensembles treden op en de Sneker stadsdichter Henk van der Veer vertelt zijn actuele kerstverhaal.

Marinaveste Campevaer

Ontdek het lichtjesmuseum van het noorden!

Op zaterdag 16 en zondag 17 december verandert de binnenstad van Sneek in een sprookjesachtig winterlandschap. Tijdens Xmas Sneek vormen vele kerstbomen en kerstverlichting het decor voor straattheater en sfeervolle livemuziek. Genieten in wintersferen? Kom in dit weekeind naar Sneek. Op drie minuten wandelen van Sneek-centrum is Marinaveste Campevaer jouw ideale uitvalsbasis om in optimale kerstsfeer te komen.

Marinaveste Campevaer

Beleef winterwonderland tijdens Xmas Sneek!

Sneek verkeert heel december en begin januari al in eindejaarssferen. Maar op zaterdag 16 en zondag 17 december doet de stad daar nog een schepje bovenop. Het centrum van Sneek verandert dan tijdens Xmas Sneek in een winterwonderland en is het decor een kerstparade, straattheater en livemuziek. Genieten in winterse kerstsferen? Dan zit je dit weekend perfect in Sneek!

Marinaveste Campevaer

Boek nu!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »