Maak schoolvakantieherinneringen bij Marinaveste Campevaer

Nu de schoolvakanties zijn begonnen, zoek jij naar ontspanning en vermaak voor jouw kinderen. Of ze nou nog naar de basisschool gaan of de tienerleeftijd al bereikt hebben, Marinaveste Campevaer is de ideale plek voor een nachtje, midweek of weekend weg in Friesland. Vlakbij de waterpoort van Sneek vormen we dé poort naar vermaak voor jou en je kids. Kom langs met je camper, boot of verblijf in onze luxe B&B’s. Boek nu!

Marinaveste Campevaer

Herinneringen voor je kinderen!

Iets leuks doen met kinderen in Friesland? In Sneek vermaken ze zich met leuke binnen- en buitenactiviteiten voor het hele gezin. Breng een bezoek aan het interactief kindermuseum in het Fries Scheepvaartmuseum of bedien zelf een van de vele modelspoortreinen in het Modelspoormuseum. Kinderen kunnen zich uitleven in het overdekt kinderspeelparadijs, het zwembad en de bowlingbaan. Heerlijk ravotten kunnen ze in het Aquapark bij Strand Sneek.

Herinneringen voor je tieners!

Ook voor de tieners is het Aquapark bij Strand Sneek een belevenis. Zoals dat ook geldt voor een escaperoom of de waterskibaan in Sneek. Daarnaast is de citygame dwars door het centrum leuk om met het hele gezin te doen. Daarvoor heeft onze locatie de ideale ligging. Binnen drie minuten wandelen sta je in het centrum van Sneek. Met je tiener kun je er shoppen, uit eten en stappen. Of cultuur snuiven in het theater, de bioscoop of meerdere musea.

Herinneringen voor jou!

Als jouw kinderen of tieners genieten, geniet jij ook. Maar na een dag ravotten of chillen, vinden ze het vast niet erg om met jou uit te waaien in de Friese natuur. Die fiets, vaar of wandel je zo tegemoet. Neem je fiets en wandelschoenen dus mee! Of reserveer onze comfortabele huursloep Madam. Alle ingrediënten zijn aanwezig om samen de Friese sloten, kanalen, meren en bossen te doorkruizen. Boek huursloep Madam!

Vermaak-tip: De Sneekweek!

De 86e Sneekweek gaat vrijdagavond 4 augustus van start met de Vlootschouw bij de waterpoort van Sneek. Het is de aftrap voor een week vol gezelligheid en sportiviteit. Overdag wordt er fanatiek gezeild tijdens het grootste binnenwater zeilevent van Europa. ’s Avonds barst de gezelligheid los! Zowel rond het Kolmeersland, in de volksmond Starteiland, als in de binnenstad is dan genieten van nautische sferen en livemuziek.

Stedentripper?
Boek onze B&B!

Kom overnachten in één van onze twee bed en breakfasts in Sneek. Heerlijke overnachtingssuites voor vier personen.

Camperliefhebber?
Informeer naar onze camperplekken!
Ontspan lekker op één van onze acht camperplekken in Sneek. Een ideale locatie om op een camperplaats aan het water in Friesland tot rust te komen.

Watersporter?
Reserveer onze ligplaatsen!
Huur voor korte of langere tijd één van onze vele ligplaatsen in Sneek voor passanten. Dat is genieten van hoog comfortniveau op de ligplaats voor je boot.

Op de hoogte blijven?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »