Ook in het najaar jouw uitvalsbasis voor ontdekking!

Nu ook de nazomer achter ons ligt, wacht het najaar alweer! Een mooi moment om plannen te maken voor een (mid)weekje of weekeindje weg in oktober, november of december. Denk daarbij vooral ook aan Sneek. Niet alleen een prachtige vestingstad met ontelbare grachtjes, maar ook een plaats die in het najaar volop vermaak biedt. We geven je graag drie tips voor evenementen vol sfeer en gezelligheid, die jij kunt combineren met een overnachting in Marinaveste Campevaer.

Boek nu!

BEZOEK ‘SNEEKER DWEILDAG’

Als je van gezelligheid houdt, is Sneek op 7 oktober the place to be! Liefst 36 (!) dweilorkesten nemen dan deel aan de Sneeker Dweildag. Verdeeld over 8 locaties in de binnenstad geven zij tussen 12.00 en 16.30 hun optredens in de strijd om de hoogste eer. Vanaf 17.15 uur is er een gezamenlijk optreden aan de Marktstraat. In combinatie met haar ontelbare grachtjes en vele horecagelegenheden staat deze dag garant voor vrolijke klanken en sferen. Na een dag gezelligheid is Marinaveste graag jouw overnachtingsplek.

Marinaveste Campevaer

KOM NAAR MOTORBOOT SNEEK!

Op 3, 4 en 5 november vindt Motorboot Sneek weer plaats. Een weekeind lang brengt dé watersporthoofdstad van Nederland dan het meest gevarieerde aanbod nieuwbouw- en jong gebruikte motorjachten van ons land bij elkaar. Marinaveste Campevaer is tijdens Motorboot Sneek graag jouw uitvalsbasis voor ontdekking. Onze jachthaven bevindt zich in het hart van de motorbootshow. Een ideale overnachtingsplek dus om de zoektocht naar jouw droomjacht te starten.

Marinaveste Campevaer

BELEEF XMAS SNEEK!

Op zaterdag 16 en zondag 17 december verandert de binnenstad van Sneek in een sprookjesachtig winterlandschap. Tijdens Xmas Sneek vormen vele kerstbomen en kerstverlichting het decor voor straattheater en sfeervolle livemuziek. Genieten in wintersferen? Kom in dit weekeind naar Sneek. Op drie minuten wandelen van Sneek-centrum is Marinaveste Campevaer jouw ideale uitvalsbasis om in optimale kerstsfeer te komen.

Marinaveste Campevaer

Boek nu!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »