Vaar de zomer tegemoet met huursloep Madam!

Pasen, Hemelvaart en Pinksteren liggen achter ons. Dat betekent dat we binnenkort het voorjaar inruilen voor de zomer. Die begint dit jaar officieel op 21 juni, maar hopelijk hebben de weergoden ook in de komende weken al heerlijke temperaturen voor ons in petto. Waar kun je zonnige dagen nou beter vertoeven dan op het water? Nergens natuurlijk! Vaar daarom met onze huursloep Madam vanuit Marinaveste Campevaer de zomer tegemoet!

Marinaveste Campevaer
Ontdek de grachten, sloten, kanalen en meren rond Sneek!

Bij ons havenkantoor ligt de comfortabele huursloep Madam voor je klaar. Qua afmeting een ideaal pleziervaartuig om zowel de grachten van Sneek als de Friese sloten, kanalen en meren te doorkruizen. Geniet van de vele bezienswaardigheden en van alles wat er in Sneek te doen is. De Wijksloep 621 is geschikt voor een gezelschap van één tot acht personen. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een heerlijk dagje vaarplezier! Waar gaat je route langs? Boek huursloep Madam!

Vaartip: Doorkruis de Friese Meren!

Een dag lang een heerlijke vaarroute in Sneek en omgeving afleggen? Kies voor het schitterende merengebied van de provincie Friesland en vaar de 40 km lange Friese Meren-tocht. Vanuit Sneek vaar je langs pittoreske steden, stadjes en dorpjes als Sloten, IJlst, Grou, Akkrum, Joure en Langweer. Onderweg doorkruis je het Sneekermeer, de Alde Faenen en het Tjeukemeer. Zo ontdek je de fraaiste plekjes en mooiste bezienswaardigheden waar je alleen met je boot kunt komen.

Stedentripper? 
Boek onze B&B!

Kom overnachten in één van onze twee bed en breakfasts in Sneek. Heerlijke overnachtingssuites voor vier personen.

Camperliefhebber?
Informeer naar onze camperplekken!
Ontspan lekker op één van onze acht camperplekken in Sneek. Een ideale locatie om op een camperplaats aan het water in Friesland tot rust te komen.

Watersporter?
Reserveer onze ligplaatsen!
Huur voor korte of langere tijd één van onze vele ligplaatsen in Sneek voor passanten. Dat is genieten van hoog comfortniveau op de ligplaats voor je boot.

Op de hoogte blijven?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »